fbpx
Los Webos - Usluge Digitalnog Marketinga

Jeste li mislili: SEO... oglašavanje? novi web?


Usluge digitalnog marketinga - LosWebos
loswebos.hr/digitalni-marketing
Od izrade, upravljanja sadržajem i optimizaciju(SEO) web stranica. Oglašavanje na Google i Facebook platformama.


LosWebos

LosWebos i mali tim stručnjaka.

Programeri, web i grafički dizajneri

Zaduženi su za izradu Internet stranica i to po najnovijim standardima i trendovima. Pišu na čudnom, samo njima poznatom jeziku. Znaju sve o CSSu, HTMLu i WordPressu, Photoshopu, ovim i onim procesima. Logotipi, razne grafičke kreacije i web rješenja njihov su život!

Vizija budućnosti…
Izraditi aplikaciju za ponovni rast kose!

Stručnjaci za digitalni marketing

Imaju zadatak napraviti sve potrebne pripreme kako bi programeri i dizajneri odradili svoj posao na što kvalitetniji način. Analize, strategije i razna izvješća imaju u malom prstu! Spojeni su na Internet i rijetko spavaju. Bude se na zvuk Facebook notifikacije.

Životno uvjerenje…
Što nema na Googleu ne postoji!

Kvaliteta, ne kvantiteta!

Ne radimo na količinu i ne uzimamo nove projekte sve dok tekući projekti nisu gotovi do kraja! Jedino se takvim pristupom možemo detaljno i s puno pažnje posvetiti svim ciljevima i zahtjevima klijenata. Svakom se novom projektu veselimo kao beba zvečki.

LosWebos moto…
Ako su od ribičkih čizama napravili „Must Have“ modni dodatak, možemo i mi od ( nastavite ).

Krešimir oružnjak

Krešimir je vlasnik LosWebos agencije, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelja projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i  stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Teorija – više od 1000 održanih sati predavanja na temu digitalnog marketinga omogućilo mi je da se uvijek iznova podsjetim na sve one sitne i ponekad ključne korake koje često u praksi zanemarujemo.

Praksa – 30tak projekata izrade web sjedišta, preko 40 (SEO) analiziranih, optimiziranih i vođenih web stranica, gotovo 800 uspješnih Google i Facebook oglasnih kampanja, kako bih shvatio da uvijek ima prostora za više i bolje.

Kontaktirajte nas

    Vaše Ime (required)

    Vaš Email (required)

    Naslov

    Poruka