fbpx
Los Webos - Usluge Digitalnog Marketinga

Jeste li mislili: SEO... oglašavanje? novi web?


Usluge digitalnog marketinga - LosWebos
loswebos.hr/digitalni-marketing
Od izrade, upravljanja sadržajem i optimizaciju(SEO) web stranica. Oglašavanje na Google i Facebook platformama.


Marketinške Kampanje

Izrada i vođenje marketinških kampanja

Temelj svake marketinške kampanje je Brief. Da bi se pravilno pristupilo izradi marketinške kampanje potrebno je od klijenta dobiti odgovore na sva bitna pitanja vezana uz proizvod ili uslugu. Koji su ciljevi kampanje, prednosti i nedostaci u odnosu na konkurenciju, na što je potrebno obratiti posebnu pozornost? To su samo neka pitanja na koja bi trebalo biti odgovoreno prilikom prvog razgovora s klijentom.

Nakon briefa se pristupa izboru odgovarajuće strategije prema ciljevima i podacima dobivenim putem detaljnog istraživanja i analize. Potrebno je definirati ciljanu skupinu, kreativna rješenja i komunikacijske kanale kojima će se prenositi marketinške poruke. Odabir i izrada dobre marketinške strategije je ključ za postizanje ciljeva unutar zadanog budžeta.

Pokretanje marketinške kampanje počinje tek kada je strategija detaljno objašnjena i odobrena od strane klijenta. Izvedba kampanje se prati od njezinog pokretanja, a dobiveni podaci se koriste u svrhu eventualne optimizacije i izradu izvještaja. Mjerljivost i optimizacija marketinške kampanje u tijeku trajanja kampanje, najviše dolaze do izražaja kada je riječ o digitalnom marketingu.

LosWebos usluge izrade i vođenja marketinških kampanja.

Pokrećete ili već imate dobro uhodani posao?
Želite povećati svjesnost o svom proizvodu ili usluzi – brandu?
Htjeli biste povećati konverziju na svom Webu?
Pokrećete novu liniju proizvoda?
Organizirate promociju ili događaj?

Ako ste barem na jedno pitanje potvrdno klimnuli glavom onda je za Vas rješenje Google Ads!

Google Ads je program oglašavanja koji koristi Internet kao medij. Marketinške kampanje pomoću AdWordsa se smatraju jednim od najisplativijih i najuspješnijih kampanja. LosWebos je certificirani Google partner za Ads program oglašavanja.

Kako je za postizanje marketinških ciljeva nekada poželjno kombinirati različite metode i komunikacijske kanale, izrađujemo i vodimo kampanje prilagođene za Društvene stranice, TV i radio, te sve vrste tiskanog materijala.

 

Pošaljite nam upit za uslugu izrade i vođenja marketinške kampanje.
Odgovaramo odmah!

Kontaktirajte nas

    Vaše Ime (required)

    Vaš Email (required)

    Naslov

    Poruka